Impuls Lederdag

I 2019 opplevde vi i Impuls at tiden igjen var inne for å invitere til et treffpunkt for solid undervisning, oppløftende betjening og berikende nettverksbygging for deg som har en formell eller uformell lederfunksjon i kirke. Vi var nærmere 200 stykk og Gud gjorde nye og gode ting i og blant oss. Derfor tenker vi at det er naturlig å igjen kunne invitere til Impuls lederdag 27. januar 2020.

Med oss har vi Mike Pilavachi som har ledet Soul Survivor (UK) i nærmere 40 år. I sommer arrangerte de deres ungdomsfestivaler med ca 30 000 deltakere for siste gang – nå med en særlig bevisst og gjennomtenkt overleveringsprosess til nye aktører som tar over. Mike brenner for at det «overnaturlige skal blir enda mer naturlig» i våre kirker og ungdomsarbeid. Store og kanskje litt abstrakte ord for oss nordmenn, men vi opplever at han veileder oss i dette på en måte som skaper trygghet, sunnhet og trosglede både blant ungdommene og oss som tjener dem.

IMI-kirkens pastor gjennom 39 år, Martin Cave, har og står fortsatt i lignende overleveringsprosesser av nye roller. Også han kommer for å dele, utfordre og oppmuntre oss rundt hvordan disippelgjøring ser ut i vår tid.

Vi gleder oss til å høre deres erfaringer, bygge bevissthet rundt å forvalte vår åndelige arv, slik at nye generasjoner kan få stå på våre skuldre inn i fremtiden.

Tema for lederdagen er «Naturlig overnaturlig». Her gjelder ikke ungdomsarbeidene alene, men hvordan hele menigheten kan spille hverandre gode, fortsatt ledet av Den Hellige Ånds kraft inn i en ny tid.

Lederdagen er på dagtid mandag 27. januar – i forlengelse av ungdomsfestivalen Impuls i Stavanger. Vi inviterer med dette ungdomsledere, pastorer/prester, styreledere og andre menighetsledere på alle nivå til en dag vi har forventning til vil være til stor nytte.


Program for lederdagen:

08.30 Registrering m/Kaffe

09.00 Lovsang

10:00 Bolk 1

10:45 Bolk 2

11.30 Lunsj (inkludert)

12.30 Ted Talks

14.00 Bolk 3

15.00 Utsendelse/ Bolk 4

16.00 Vel hjem!

Er du ungdomsleder?

Meld deg opp her for å få informasjon relatert til Impuls konferanse, lederdager og prosjekter i regi av Impuls.

Ungdomsleder

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Du vil få tilsendt nyheter om Impuls maks 4. ganger i året
  • Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevene ved å sende en mail til post@impulsweb.no

Betingelser

  • Du vil få tilsendt nyheter om Impuls maks 4. ganger i året
  • Informasjon relatert til Impuls konferanse, lederdager og prosjekter i regi av Impuls
  • Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevene ved å sende en mail til post@impulsweb.no