Program
Seminar
Living Room
Praktisk informasjon
Meld deg på

Ønsker du å finne ut mer av hva det vil si å tro på Jesus og følge Ham? Da er du svært velkommen på Impuls-konferansen! Her samles ungdommer fra hele landet, og du vil bli inspirert og utfordret til å følge Jesus i hverdagen. Det blir undervisning fra Bibelen, lovsang og fellesskap med nye og gamle venner.

Vi er forventningsfulle til hva Gud vil gjøre mellom oss på konferansen! Bli med du og!

Program

Programmet oppdateres fortløpende

17:00 – Registreringen Åpner

18:00 – 19:30 – Skolene er Åpne

18:30 – Bønnemøte

20:00 – Celebration

21:30 – Afterchurch

22:00 – Skolene Åpner

23:00 – Konsert –  «Jesus Loves Electro»

00:30 – Kafeene Stenger

09:00 – Kafeen i Torget Åpner

09:00 – Bønnemøte i Livingroom

10:00 – Celebration

13:00 – 14:00 – Seminarbolk 1

14:30 – 15:30 – Seminarbolk 2

16:00 – Pizzafest for Lagsungdom (NKSS) i Lillesalen

18:00 – Bønnemøte i Livingroom

19:00 – Celebration

21:30 – Afterchurch i kjelleren

21:30 – Basar i torget

22:00 – Skolene Åpner

23:00 – Konsert –  «Skyskraper»

00:00 –  «Rave med E.G og Big.E» i kjelleren

01:00 – Kafeene Stenger

09:00 – Kafeen i Torget Åpner

10:00 – 11:00 – Seminarbolk 3

11:00 – Bønn i Bønnehuset

12:00 – 14.00 – Celebration

Seminar

Vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme.

Ser du etter seminarer for ledere? Det finner du her!

«Lurt av læreboken» – Bjørn Are Davidsen (Hovedsal bak)

18-åringer har vært på skolen godt over halve livet. Hvilket inntrykk sitter de igjen med fra læremidlene om kristne, om kirkehistorie, tro og vitenskap? Stemmer det at kirken fryktet kunnskap og bremset vitenskapen? Hvordan skjelne mellom myter, misforståelser og sannhet? Når bør vi rekke opp hånden? Hvordan få et godt fotfeste når den «sekulære elva» stadig blir striere?

«Hva er lovsang?» – Impuls Lovsang (Galleriet)

Lovsang og tilbedelse har alltid hatt en sentral plass i kirken. Men hva er egentlig lovsang? Hvorfor lovsynger vi? Og finnes det en “riktig” måte å lovsynge på? I dette seminaret inviteres du til å utforske disse spørsmålene sammen med gjengen fra Impuls Lovsang

«Hvordan høre Guds stemme?» – Marian Nygård (Hovedsal foran)
Gud snakker til oss på ulike måter – først og fremst gjennom Bibelen, men også gjennom ord og bilder, tanker og innskytelser. Av og til får vi kunnskapsord, hvor Gud forteller oss ting om mennesker som vi ikke visste fra før. Hvorfor gjør han det? Hvordan ser slike kunnskapsord ut, og hva gjør vi med dem?

«Hva når jeg ikke liker å lese bibelen?» – Hannah Eggebø (Kapell)

Trenger vi egentlig lese bibelen før vi blir voksne og gamle? Hva skal vi egentlig med bibelen når alt kan googles? Synes du bibelen er uoverkommelig og tung å lese? I dette seminaret skal vi prate om hvordan du enklere kan bruke bibelen som et verktøy for livet ditt. Vi skal se nærmere på hvorfor den ikke er utgått på dato, men vel så nødvendig i dag som for 2000 år siden.

«Tro vs. naturvitenskap» – Daniel Joachim Kleiven (Lillesalen i kjelleren)

Naturvitenskapene er en av de fremste kildene for oss til å lære om verdenen omkring oss. Er det slik at disse er i konflikt med å tro på Gud, eller er det kanskje stikk omvendt – at troen på Gud var (og er) nødvendig for at naturvitenskapene i det hele tatt kunne være mulige? Hør mer om Gud, tro og naturvitenskap i dette seminaret.

«The Send» – Tonje Fidjeland og The Send team (Gymsalen i kjelleren)

Lurer du på hva The Send Norge går ut på? Og hvorfor Norge? Hva skjer 25. juni på Telenor Arena og hvorfor burde du være der? Kom for å få innsikt i hva The Send handler om. I tillegg til å høre fra team som har reist rundt i Norge det siste året – de snakker om hva de ser Gud gjøre rundt i Norge i dag. Og ikke minst – hvordan kan du bli med på det?

«Avocadoeffekten» – Thomas Neteland (Galleri)

Med utgangspunkt i hans ferske bok «Avokadoeffekten» spør Thomas seg hvor entusiasme kommer fra og hvorfor noen er mer entusiastiske enn andre? Og hvordan er det meningen at vi skal brenne for Jesus uten å brenne opp?

«Seksualitet, et seminar om det vonde og det vakre» – Rebekah Pettersen (Hovedsal bak)

Tidlig sex. Overgrep. Porno-kultur i kristne miljøer? Hva Bibelen sier – og hvorfor Gud bryr seg om sex. Rebekah deler fra eget liv i dette livsnære og interessante seminaret. Kom hvis du er klar for å eie historien din, ta kontroll over veien videre og leve i lyset.

«Grill en kristen» – Daniel Joachim Kleiven m/Bjørn Are Davidsen og Sara Louise Emmerhoff (Kapell)

Kan det finnes noen mening med livet? Hva er greia med Gud og sex? Hva med disse vanskelige bibelversene? Har Jesus i det hele tatt eksistert? Hvordan kan Gud være god når Han tillater krig i verden? Kan man være fornuftig, like vitenskap og tro på Gud samtidig? Er det ikke arrogant å mene at man vet hva som er sant?

«Kristen på skolen» – Sigurd Stakkeland & Anders Kjøllesdal Hansen (Lillesalen i kjelleren) 

Å gå på skolen handler om så mye mer enn karakterer og lekser. På skolen har du en unik mulighet til å lede dine venner til en relasjon med Jesus. Dette seminaret handler om hva som kan skje hvis du tørr å la troen din bli en del av hverdagen din. Tenk hva som kan skje hvis du og gjengen din begynner å be for skolen deres, tar initiativ til samtaler om tro og forbønn for medelever som har det vanskelig. Hvordan hadde skolemiljøet blitt om du bestemte deg for å elske medelevene dine ubetinget, fordi Gud elsker deg uten betingelser?

«The Send» – Tonje Fidjeland (Gymsalen i kjelleren)

Lurer du på hva The Send Norge går ut på? Og hvorfor Norge? Hva skjer 25. juni på Telenor Arena og hvorfor burde du være der? Kom for å få innsikt i hva The Send handler om. I tillegg til å høre fra team som har reist rundt i Norge det siste året – de snakker om hva de ser Gud gjøre rundt i Norge i dag. Og ikke minst – hvordan kan du bli med på det?

«Gjør en forskjell – bli politikker» – Kjartan Alexander Lunde (Biblioteket)

Hvordan og hvorfor bør kristne engasjere seg politisk? Har du en politiker i magen og vil ha råd og tips? Hvordan endte Kjartan opp som representant for Norge på flere internasjonale ministermøter? I seminaret deler han om hvordan han ble politisk engasjert og hva det betyr i livet hans.

«Urettferdig…so what?» – Sondre Høysæter (Biblioteket)

I mange år har kampen mot moderne slaveri vært løftet opp på Impuls. Men, hvorfor bryr vi oss om dette, og hvorfor skal vi i det hele tatt bry oss ting som ikke funker? Kan ikke bare politiet eller staten fikse opp. Er det virkelig slik at mennesker blir solgt som slaver? Hva sier Bibelen om å være Jesu etterfølger i møte med ondskap? Sondre er daglig leder Hope for Justice i Norge og kjent for å bruke sin stemme til fordel for de som ikke blir hørt.

«Folket som Gud lytter til? – Om å elske muslimer» – Terje Høyland (Lillesalen i kjelleren)

Guds løfter over det muslimske folk er betydelige. Han lover å høre dem og se dem! På hvilken måte kan Jesu disipler elske slik Gud elsker, hvordan kan vi lytte og se det muslimske folket i landet vårt og i verden? Der hvor hat vokser som en mur i mange områder, hvordan kan vi bruke murstein til å bygge bro?

Terje og Ola Ege

Allerede i ung alder har Ola rukket å bli hivet ut og utestengt fra et misjonsland. Da han leste Bibelen på Café i Midt Østen skjedde det noe spesielt.

«Tro vs. naturvitenskap» – Daniel Joachim Kleiven (Hovedsal bak)

Naturvitenskapene er en av de fremste kildene for oss til å lære om verdenen omkring oss. Er det slik at disse er i konflikt med å tro på Gud, eller er det kanskje stikk omvendt – at troen på Gud var (og er) nødvendig for at naturvitenskapene i det hele tatt kunne være mulige? Hør mer om Gud, tro og naturvitenskap i dette seminaret.

«Kaos, Klima og Kristus» – Thor Haavik (Hovedsal foran)

Thor deler om hvordan å håndtere vanskelige tider, gir en vekker i forhold til klimaet og forteller hvorfor troen på Jesus kan deles med stolthet. I siste del av seminaret vil det være tid til spørsmål.

«Impuls er over – hva nå med kristenlivet mitt?» – Solvår Angeltveit og Gry Øvergård (Kappel)

For mange er det lett å tro på Gud og erfare han i det store fellesskapet.Men hvor er han når lyskasterne er slått av, og du er tilbake i hverdagen din? Her vil du få inspirasjon til hvordan du kan ta med Jesus i hverdagslivet ditt. Vi lover noe godt, noe overraskende og god stemning.

Living Room

er et sted for bønn og lovsang. Her er du hjertelig velkommen til å bruke tid sammen med Gud, finne hvile, lovsynge og «bare være».

Det vil være forbedere tilgjengelig dersom du ønsker å bli bedt for. Her er ikke noe bønneemne for lite eller for stort. Forbedere har på seg forbønnskilt.

Rundt i rommet er det ulike bønnestasjoner du kan benytte, og ved inngangen vil det ligge bibler du kan låne.

Så lenge bygget er åpent vil det være åpent i Living Room.

Kaféer

Kafé Torget

Her selges ulike typer varmmat, i tillegg til diverse snacks og drikke. Du får også kjøpt frokost her hver morgen.

Imitator kaffebar

Her selges te, kaffe, smoothie og noe godt å bite i.

Impuls Lounge

Er du klar for å ta Celebration videre og bli med på After Church? Etter Celebration på kvelden åpner Impuls Lounge. Det blir spill, leker og underholdning. Gå ned trappa til kjelleren, så finner du det!

Lederkafé

Alle ungdomsledere får tilgang til en egen lederkafé med internett, servering, lederseminarer og gode muligheter for å bli kjent med andre ledere. Ta turen innom hvis du er ungdomsleder i din sammenheng!

Her finner du programmet for lederkafeen

Lokale

IMI-kirken
Gunnar Warebergs gate 15
4021 Stavanger

Parkering

Følg henvisninger fra parkeringsvakter og info gitt før/ved ankomst. Det er et parkeringshus i gangavstand til IMI-kirken ($$). Henvend deg i infodisken hvis du har spørsmål om parkering.

Transport

Du kan reise til Stavanger via bil, buss, tog eller fly. Nærmeste flyplass er Sola flyplass, det går flybuss direkte til stoppested i gangavstand til IMI-kirken. Dersom du kommer med tog stopper det i Stavanger sentrum. Herfra kan du ta buss til IMI-kirken.

Ta buss: nr. 2, 3, 6, 7 eller 16.
Gå av på stoppestedet: Tjensvollkrysset.  Gå over veien via broen formet som en rundkjøring i lufta, og gå i retning av det høye hotellet. Inngangen til kirken ligger til venstre for hotellets inngang.

Kystekspressen fra Bergen/Haugesund stopper ved Tjensvollkrysset før den kommer til Stavanger sentrum. Be sjåføren stoppe her og gå over gangbrua mot det ovale, høye hotellet.

Du kjører på E39, tar av ved avkjøringen mot sykehuset rett før sentrum. Ta til venstre i denne rundkjøringen, deretter rett fram i de to neste rundkjøringene. Litt etter Brustadbua (butikk på venstre hånd), ser du det høye hotellet. Kjør helt rundt i neste rundkjøring og litt tilbake. Ta første vei inn til høyre etter parkeringshuset. Her vil det stå skilting til parkering for buss og bil.

IKKE STOPP OG SLIPP NOEN AV FØR DERE HAR PARKERT PÅ ANVISTE PLASSER! Dette for å hindre ulykker og kø. Inngangen til IMI-kirken er til venstre for hotellets resepsjonsinngang, hvor det står IMI-Forum over dørene.

Følg E39 etter at du kjører av ferja ved Mortavika gjennom Rennfast tunellene. Gjennom bomringen og tunellen. Rett frem i tre rundkjøringer og inn til høyre etter parkeringshuset. Følg skilting til parkering for buss og bil.

IKKE STOPP OG SLIPP NOEN AV FØR DU HAR PARKERT PÅ ANVISTE PLASSER! Dette for å unngå ulykker og kø. Vår inngang er til venstre for hotellets resepsjonsinngang, der det står IMI-Forum over dørene.

Ta den flybussen som kjører over Forum-området og som stopper på Tjensvollkrysset busstopp. Tar du flybussen som går til sentrum kan du ta buss fra sentrum og opp til Tjensvollkrysset.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting på skoler/i haller i nærområdet (i gangavstand) til IMI-kirken. Husk at du må ta med sovepose og liggeunderlag selv. Overnatting bestilles ved påmelding og det oppgis hvilke overnattingssteder du kan velge mellom. Det er dusjmuligheter på skolene.

Impuls har en avtale med Stavanger Forum Hotel som ligger vegg-i-vegg med IMI-kirken. Booking må gjøres direkte til hotellet på E-post: forum@olavthon.no, husk å oppgi at dere skal på Impuls.

Enkeltrom 845,- per natt, inkl. frokost

Dobbeltrom 1045,– per natt, inkl. frokost

Trippelrom 1245,- per natt, inkl. frokost

4-mannsrom 1445,- per natt, inkl. frokost

Clarion Hotel Energy ligger ca. 600 meter unna IMI-kirken. Oppgi bookingkoden ved bestilling for å få konferansetilbudet.

Priser pr natt:

Enkeltrom 790,- per natt, inkl. frokost

Dobbeltrom 890,- per natt, inkl. frokost

Trippelrom 1250,- per natt, inkl. frokost

Bookingkode: GR020864

Merk. booking av rom på Clarion Hotel Energy må gjøres direkte til hotellet enten via telefon 51347800 eller e-post, cl.energy@choice.no. Koden virker ikke ved bestilling via nettsiden.

Stand

Ønsker du å motta informasjon om stand og når standpåmeldingen åpner til neste konferanse i 2023? Meld deg opp her, så får du informasjon på e-post hvert år:

STANDPåmelding 2022

Promo

Her finner du promo-materiale som du kan laste ned og bruke i ditt ungdomsarbeid eller Kirke.

Priser 2022

Priser Early Bird-pris (t.o.m 20.desember)

Ved medlemskap 645,-

Uten medlemskap 695,-

Ordinære priser

Ved medlemskap: 695,-


Uten medlemskap: 745,-

Dagspass/enkeltbilletter

Vi selger dessverre ikke dagspass eller enkeltbilletter til møter grunnet plassbegrensninger i salen.

Andre priser

Sitteplass på galleri 150,- kr pr. pers. for alle møter hele helgen.

Overnatting på skole
 150,- kr pr. pers. for hele helgen.

Sitteplass og overnatting på skole kan avbestilles, men du du/dere vil ikke få refundert betalt/fakturert beløp.

Grupper

Grupperegistrering

Gruppepåmelding er kun for grupper på 10 personer eller flere og fungerer på denne måten:

Du som leder oppretter en bruker i checkin, du vil da få mulighet til å se hvem som melder seg på i din gruppe på «Min side». Deretter logger du inn og velger gruppepåmeldingsalternativet og melder deg selv på som første deltaker i gruppen. Du vil da få tilsendt en påmeldingslink som du kan sende til dine gruppemedlemmer slik at de kan melde seg på selv og betale med kort eller Vipps.

 

Du som gruppeleder kan også laste opp en excel-fil med alle deltakerne i gruppen og deres informasjon, da kan du velge å betale alt med en gang eller få tilsendt faktura.

Vilkår

  • Gruppeleder må være 18 år eller eldre og er ansvarlig for hele gruppen gjennom konferansen
  • Gruppedeltakerne får 10% avslag på konferansepassene hvis dere er 10 personer eller flere
  • Gruppeleder står økonomisk ansvarlig for alle gruppedeltakere
  • Sitteplass og overnatting kan avbestilles, men du du/dere vil ikke få refundert betalt/fakturert beløp
  • Det er et avmeldingsgebyr på 200,- pr. avmeldte gruppedeltaker

Avmelding?

  • Ved avmelding send mail til booking@impulsweb.no.
  • Ved avmelding må legeerklæring fremvises/ettersendes ellers tilfaller et avmeldingsgebyr på 200,-
  • Påmeldte deltakere som ikke møter opp eller melder seg av før konferansestart vil faktureres hele deltakeravgiften
  • Ved alvorlig sykdom eller dødsfall, samt eventuelle force majeure-situasjoner vil deltakeravgiften kunne bli refundert
  • Overnatting og sitteplass på galleri kan avbestilles, men du du/dere vil ikke få refundert betalt/fakturert beløp
Meld deg på nå!

What’s up?

Følg oss på sosiale medier