Impuls 2018 Stavanger 2018-01-26T15:51:10+00:00
Program
Seminar
Living Room 24/7
Praktisk informasjon
Meld deg på

Ønsker du å finne ut mer av hva det vil si å tro på Jesus og følge Ham? Da er du svært velkommen på Impuls! Her samles ungdommer fra hele landet, og du vil bli inspirert og utfordret til å følge Jesus i hverdagen. Det blir undervisning fra Bibelen, lovsang og fellesskap med nye og gamle venner.

Vi er forventningsfulle til hva Gud skal gjøre mellom oss på Impuls 2018. Bli med du og!

Program

Programmet oppdateres fortløpende

17:00 Registrering åpner

18:00-19:30 Skolene er åpne
Etter at du har registrert deg kan du legge fra deg bagasjen din der du skal sove.

20:00 Celebration
Møtene på Impuls kaller vi Celebration. Her bruker vi god tid til lovsang, tale og det er også mulighet for forbønn.

22:00 Kafeene og skolene åpner

22:00 Join the Summerparty – After-church
IMI-kirkens ungdomsarbeid JOIN inviterer til fest og sommer i kjelleren! Det blir en egen kafé med is, slush og annet godt + underholdning, lek og god stemning. Velkommen til vinterens beste sommerfest!

00:30 Kafeene stenger

09:00-10:00 Kafeene er åpne

10:00 Celebration

12:00-12:45 Kafeene er åpne

13:00-14:00 Seminarbolk 1

14:30-15:30 Seminarbolk 2

15:30-19:00 Kafeene er åpne

16:30-18:30 Join the Summerparty – Pre-church

19:00 Celebration

21:00-22:00 Kafeene er åpne

21:30 Join the Summerparty – After-church

22.00 Skolene åpner

22.30 Konsert med Sowdiak og Tuen

01.00 Kafeene stenger

09:00-11:00 Kafeene er åpne

11:00-12:00 Seminarbolk 3

12:30-14:30 Celebration

Seminar

Vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme.

Kjærester – Marit og Marius Fosselie – Kapell

Marit og Marius har vært kjærester siden 2013 og giftet seg sommeren 2016. De drømmer om å leve et vanlig, men overnaturlig liv, sammen med hverandre og sammen med Jesus. Hva ser man etter i en kjæreste? Hvor og hvordan setter man grenser i et forhold? Når er tiden inne for å bli sammen?
Bli med når de forteller sin historie og prøver å svare på disse og flere spørsmål om temaet «kjærester».

Alkohol – Thomas Neteland – Galleri

Thomas er  ungdomsleder i Sentrumkirken Sandnes. Gift, elsker livet og er lidenskapelig opptatt av å gjøre Jesus berømt og tilgjengelig.

Jesus gjorde vann til vin, men i Norge i 2018 kan det virke helt «ukristelig» å drikke alkohol. Hva er egentlig greia? Skal man som kristne være avholds eller ha et måtehold? Er det ok å drikke så lenge man ikke drikker seg full? Hva om man har vært på fylla?
Å være kristen og forholde seg til alkohol kan være utfordrende. Thomas prøver med hjelp av Guds ord å belyse flere sider av saken og gir deg noen verktøy for å navigere seg i et ellers tåkefullt landskap med mange gråsoner.

Misjon i 2018, aktuelt? – Morten Berge – Gymsal

Morten er et friskt pust på den norske misjonshimmel. Med sin bagrunn fra bedehusmiljø på sørlandet og videre vandring ut til nasjonene, er dette en kraftpakke du ikke vil gå glipp av.

«Slik som Far har sendt meg sender Jeg dere»

Hva betyr det at Jesus sier at vi er sendt ut i verden for å gjøre disipler? Er det like aktuelt i 2018? Bli med på misjonsreise som starter i nabolaget og fortsetter ut til nasjonene.

Kan jeg høre Guds stemme? – Acta profetiskole – Hovedsal bak

Profetiskolen er en linje ved ACTA Bibelskole med fokus på å lære og lytte til Guds stemme og formidle hans tanker og hjerte for andre. Seminaret holdes av elever og ledere ved Profetiskolen.

Kan jeg høre Guds stemme? Vi tror at svaret er; JA! Vi tror at Gud alltid har noe oppmuntrende å fortelle oss om oss selv og om de rundt oss. I dette seminaret vil du høre om hva bibelen forteller oss om hvordan vi kan høre Guds stemme, og i tillegg vil du få muligheten til å prøve ut å høre Guds stemme selv!

Mirakler, lydighet og et rent hjerte – Sam Lovell – Seminarrom

Sam er født og oppvokst i England, men flyttet til Norge for åtte år siden etter et ord fra Gud. Sam er gift med Hanne og de bor i Stavanger, sammen med sin to år gamle gutt, Isak. Han brenner for å dele evangeliet med folk.

I Bibelen leser vi om en liten gruppe menn og kvinner som fulgte Jesus, og som ble brukt av Gud til å forandre verdenshistorien. Disse som var helt vanlige mennesker begynte å forkynne frimodig foran store folkemengder, de helbredet de syke, vekket opp de døde og drev ut demoner. De tjente de fattige og marginaliserte og la ned livet for hverandre og for evangeliet. Kom og finn ut av hvordan det ser ut å bli ledet av den Hellige Ånd i hverdagen, og om viktigheten av lydighet og et rent hjerte.

10 tips for å utvikle lovsangstjenesten din – Impulsbandet – Lillesalen

Lovsangsarbeidet til Impuls har i snart 20 år drevet en tjeneste som har inspirert, utfordret og velsignet hele landet vårt med lovsang som har hjulpet mennesker til å møte og tilbe Jesus. I dag ledes teamet av Elise og Tore Kulleseid.

Gud har gitt oss ulike gaver som vi kan vokse i og bruke til å velsigne menigheten vi er i. Men hvordan kan vi som står i en lovsangstjenste vokse og utvikle oss?Gjengen deler noen konkrete tips og erfaringer om hvordan dette kan se ut.

Everyday Supernatural – Mike Pilavachi – Hovedsal foran

Mike er årets hovedtaler på Impuls, og er pastor for Soul Survivor Watford rett utenfor London. Soul Survivor arrangerer også sommerfestivaler i England og har samlet flere titusener av ungdommer hver sommer siden midten av 90-tallet.

De fleste av oss kristne tror på Guds kraft. Likevel ser veldig få av oss tegn på hans overnaturlige gaver i hverdagslivene våre. Hvor bommet vi? I dette seminaret vil Mike se nærmere på hvordan det åndsfylte livet ser ut for den kristne. Gud tenker at hver og en av oss skal bevisst kunne stole på hans gaver og inngripen i hverdagen vår. Å stole på dette er ikke snålt, en type, eller noe bare «spesielle» kristne kan oppleve. Guds gaver og kraft er for alle som ønsker å leve nær ham –  slik at hverdagen din kan være naturlig overnaturlig.

Ledercafe:

Konfirmasjonsarbeid – vår tids største misjonale mulighet? – Geir Loftesnes – Ledercafé

Geir Loftesnes er gift med Hanne Therese, og de har to barn sammen. Geir er 29 år, og ungdomspastor i IMI-kirken. Han er lidenskapelig opptatt av disippelgjøring og Guds nærvær.

Godt over halvparten av alle landets 14-åringer velger å sette av mye tid til å være i kirken gjennom et helt år. Det er helt unikt på verdensbasis. Likevel er prosentandelen fallende og har vært det over tid. Griper vi denne enorme muligheten? Hvordan kan konfirmantarbeidet gi ungdommene en trygg tro på Gud og seg selv? Hvordan henger det sammen med resten av ungdomsarbeidet? Hva skjer når konfirmasjonsåret er slutt? Vi ønsker å samtale rundt noen vanskelige spørsmål, samt presentere IMI-kirkens kommende konfirmasjonsmanual.

Skap Guds kultur – også utenfor menigheten – Magnus Stokke – Hovedsal bak

Magnus er student ved Hauge School of Management v/NLA høgskolen og drømmer om at kristne skal forstå mer av Guds kall og ledelse for hele sitt liv og hvordan de dermed kan påvirke samfunnet.

Det ligger på Guds hjerte å påvirke byer og nasjoner, og vi representerer Ham der vi er – på skole og jobb fra mandag til fredag. Bli inspirert og møt flere mennesker fra arbeidslivet, og se mer av hvordan Gud har skapt deg med evner og talenter som du kan brukt til å ære Hans navn i samfunnet. Enten det er som filmskaper, innen finans eller i politikken.

Kristen på skolen – Ny Generasjon/David Haddeland – Lillesalen

David er daglig leder i Ny Generasjon. Lidenskapelig opptatt av Jesus, kona, kirka og kebab. Drømmer om å se elever og studenter i Norge som gjør Jesus kjent på sine skoler.

Det er ikke alltid så enkelt å være kristen på skolen. Gjennom dette seminaret vil du få praktiske nøkler til hvordan du med din identitet kan være med å se at Guds identitet blir synlig på din skole.

Helbredelse er på Guds hjerte – Kamilla Nordmandbo – Kapell

Kamilla er lærer på Acta Bibelskole. Hun brenner for å utruste en generasjon til å tro at ingenting er umulig for Gud og erfare Guds godhet!

Lengter du etter å se at Gud kan helbrede gjennom deg? I IMI-kirken har vi sett mange mennesker blitt helbredet ved bønn. Miraklenes tid er ikke forbi. Å be for syke er noe Gud har kalt alle kristne til å gjøre. På dette seminaret vil det bli delt historier og erfaringer om helbredelser. Kom og bli inspirert, du er invitert!

Krig, vold og massakrer i det Gamle Testamentet – Bjørn Wang – Seminarrom

Bjørn, 45, gift med Marit og far til fire. Har jobbet på IMI siden 2004. Har i dag ansvar for IMI Institutt for teologi, misjon og ledelse, og underviser også en del på Acta bibelskole.

Har du fått spørsmål om hvordan Gud kan være krigersk i Det gamle testamente men god og snill i det nye? I dette seminaret skal vi i alle fall gjøre et forsøk på å forstå litt mer av dette.

Godhet – Norunn Kvamme Bakkebø – Biblioteket

Norunn er leder av Godhet Norge. Gift med Svein-Atle. Mor til Sara Alida, Anna og Andreas. Har vært en del av IMI Kirken siden 1994. Elsker sol, varme og Guds nærvær.

«Små ting gjort i kjærlighet, vil forandre verden». Vi tror at vi kan være med og forandre denne verden med godhet. Kom og hør visjonen for godhet, hvordan godhet påvirker meg og de som mottar godhet og hvordan du kan bli med på godhetsbevegelsen.

Identity in kingdom living through the good, the bad and the ugly – Peter Tkaczyk – Gymsal

Peter is 59 years old and married, with five children, four of them biological. He has been in ministry for over 25 years, and has loads of experience. He currently works as a LifeStrategy Coach, is a part of JesusFellesskapet Bergen and also teaches at Veien Bibelskole in Bergen.

Jesus understood his identity as the Son of the Father, and it influenced his life greatly. We too are called children of God, but what exactly does that mean and what does it look like? Come find out! Dette seminaret er på engelsk!

Lederskap i Bibelen – Martin Cave – Galleri

Martin Cave har ledet i IMI-kirken i nesten 40 år. Gift med Irene Cave, to døtre. Ordinert prest. Forfatter av bøkene Jesus som forbilde, Til stede og Til alle tider.

I dette seminaret vil Martin se på lederskap ut fra et bibelsk perspektiv. Hva kan kong Davids liv, en mann etter Guds hjerte, lære oss om lederskap? Er det gjemt noen skjulte sannheter og prinsipper i Bibelen om lederskap? Kom og finn ut!

Ledercafé:

Hosting the presence – Mike Pilavachi – Ledercafé

Mike er leder av Soul Survivor som han selv startet i 1993. Han er forfatter av flere bøker og en god venn av huset.

For 19 år siden var Mike hovedtaler på historiens første Impuls-konferanse. På den tiden var det 300-400 som ikke kom inn og ble stående ute på gaten. Nå er han tilbake, 19 år senere. Han kommer til ledercaféen for å dele av sin erfaring og sitt liv som leder. Han er dyktig på temaet Den Hellige Ånd og kommer til å snakke blant annet om hvordan vi som ledere kan ha et godt og sunt forhold til dette. Dette seminaret er på engelsk.

Kristen på skolen – Ny Generasjon/David Haddeland – Lillesalen

David er daglig leder i Ny Generasjon. Lidenskapelig opptatt av Jesus, kona, kirka og kebab. Drømmer om å se elever og studenter i Norge som gjør Jesus kjent på sine skoler.

Det er ikke alltid så enkelt å være kristen på skolen. Gjennom dette seminaret vil du få praktiske nøkler til hvordan du med din identitet kan være med å se at Guds identitet blir synlig på din skole.

Kampen mot moderne slaveri – DET NYTTER! – Hope for Justice/Sondre Høysæter – Kapell

Menneskehandel og moderne slaveri er en av samfunnets store utfordringer. At menn og kvinner, barn og voksne selges som en vare og kynisk utnyttes for profitt er forkastelig.  Midt i denne problematikken, som kan virke overveldende både i omfang og kompleksitet, finnes det historier om frihet og håp. Kom og hør Hope for Justice dele historier både fra sitt arbeid i Norge og internasjonalt som viser at det nytter.

Sex and snapchat spirituality – Ian Henderson – Hovedsal bak

Ian is an old friend of Impuls and has previously spoken at both Stavanger and Trondheim. He lives in Manchester, UK and leads the Naked Truth, a project that talks about and tackles the issue of pornography.

Come find out what chewing grass, Jason Bourne and snapchat can teach us about faith, purity and identity in a sex soaked culture. Dette seminaret er på engelsk!

Kvinner i Bibelen – Andrea Lunde – Seminarrom

Andrea er utdannet teolog, jobber på IMI Institutt for Teologi, Misjon og Ledelse og elsker å synge.

I dette seminaret skal du få bli bedre kjent med noen spennende damer fra Bibelen. Vi hører ofte mest om de mannlige trosheltene, men det mangler definitivt ikke på kvinnelige forbilder i Bibelen, så gjør deg klar for å bli inspirert, utfordret og oppmuntret! Seminaret er for både jenter og gutter!

Å søke Gud i hverdagen – Johan Haugstad – Galleri

Johan er gift og har tre barn, er tidligere ungdomsleder, har jobbet på ACTA Bibelskole i flere år, og er aktivt engasjert i IMI Kirken.

Seminaret vil se på hvordan vi kan bruke tid med Gud i hverdagen. Vi er forskjellige og vil ha ulike tilnærminger, men er kalt til å bruke tid med Han foran alt annet. Å lese Bibelen er bra, men det beste er å bli kjent med Forfatteren.

Ledercafe:

OBS! EKSTRA SEMINAR 10:00-11:00: Sex and pornography – Ian Henderson – Ledercafé 

Ian er en gammel venn av Impuls og har tidligere talt på både Impuls Stavanger og Trondheim. Han bor i Manchester, UK, og leder the Naked Truth, et prosjekt som snakker om og takler problematikken rundt pornografi.

Ian Henderson er en viktig stemme inn mot temaet pornografi og seksualitet. Vi er så takknemlige for å ha fått han med oss på Impuls, og i dette ekstra seminaret kommer han til å snakke om hvordan vi som ungdomsledere kan møte dette tabubelagte og betente temaet. Dette seminaret er på engelsk!

OBS! 11:00-12:00 Gi det videre (Q&A) – Martin Cave – Ledercafé : 

Martin Cave har ledet i IMI-kirken i nesten 40 år. Gift med Irene Cave, to døtre. Ordinert prest. Forfatter av bøkene Jesus som forbilde, Til stede og Til alle tider.

Årene under Martins lederskap har menigheten gått fra å være 20 eldre personer til en levende menighet på over 1000, flere menighetsplantinger, innflytelse i innland og utland når det gjelder politikk og kirkeliv. Hva er det Martin tenker er viktig når han nå går inn i sitt siste år som leder for IMI-bevegelsen? Hvilke refleksjoner har Martin når han nå gir videre det han selv har vært en del av? Og hvordan kan vi som menighetsledere og ungdomsledere bli bedre på gi videre det vi har fått?

Living Room 24/7

Living room er et bønnerom hvor det vil være live lovsang under hele konferansen. Her kan du søke Gud og tilbe Han. Ta turen innom når som helst, Living Room er åpent fra torsdag kveld til søndag formiddag.

Dersom du er under 16 år ønsker vi at du får tillatelse fra foreldrene dine eller ungdomslederen din hvis du skal være i Living Room om natten. 

Praktisk informasjon

Kaféer

Kafé Torget

Her selges ulike typer varmmat, i tillegg til diverse snacks og drikke. Du får også kjøpt frokost her hver morgen.

Imitator kaffebar 

Her selges te, kaffe, smoothie og noe godt å bite i.

Kjelleren 

«JOIN the Summer Party!». Pre- og after-church i forbindelse med kveldsmøtene.

Lederkafé

Alle ungdomsledere får tilgang til en egen lederkafé med internett, servering, lederseminarer og gode muligheter for å bli kjent med andre ledere.

Lokale

IMI Kirken
Gunnar Warebergs gate 15
4021 Stavanger

Parkering

Følg henvisninger fra parkeringsvakter og info gitt før/ved ankomst. Henvend deg i infodisken hvis du har spørsmål om parkering.

Transport

Du kan reise til Stavanger via bil, buss, tog eller fly. Nærmeste flyplass er Sola flyplass, det går flybuss direkte til stoppested i gangavstand til IMI-kirken. Dersom du kommer med tog stopper det i Stavanger sentrum. Herfra kan du ta buss til IMI-kirken.

Ta buss: nr. 2, 3, 6, 7 eller 16.
Gå av på stoppestedet: Tjensvollkrysset.  Gå over veien via broen formet som en rundkjøring i lufta, og gå i retning av det høye hotellet. Inngangen til kirken ligger til venstre for hotellets inngang

Kystekspressen fra Bergen/Haugesund stopper ved Tjensvollkrysset før den kommer til Stavanger sentrum. Be sjåføren stoppe her og gå over gangbrua mot det ovale, høye hotellet

Du kjører på E39, tar av ved avkjøringen mot sykehuset rett før sentrum. Ta til venstre i denne rundkjøringen, deretter rett fram i de to neste rundkjøringene. Litt etter Brustadbua (butikk på venstre hånd), ser du det høye hotellet. Kjør helt rundt i neste rundkjøring og litt tilbake. Ta første vei inn til høyre etter parkeringshuset. Her vil det stå skilting til parkering for buss og bil.

IKKE STOPP OG SLIPP NOEN AV FØR DERE HAR PARKERT PÅ ANVISTE PLASSER! Dette for å hindre ulykker og kø. Inngangen til IMI-kirken er til venstre for hotellets resepsjonsinngang, hvor det står IMI-Forum over dørene.

Følg E39 etter at du kjører av ferja ved Mortavika gjennom Rennfast tunnellene. Gjennom bomringen og tunnellen. Rett frem i tre rundkjøringer og inn til høyre etter parkeringshuset. Følg skilting til parkering for buss og bil.

IKKE STOPP OG SLIPP NOEN AV FØR DU HAR PARKERT PÅ ANVISTE PLASSER! Dette for å unngå ulykker og kø. Vår inngang er til venstre for hotellets resepsjonsinngang, der det står IMI-Forum over dørene.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting på skoler/i haller i nærområdet til IMI Kirken. Husk at du må ta med sovepose og liggeunderlag selv. Overnatting bestilles ved påmelding og det oppgis hvilke overnattingssteder du kan velge mellom. Det er dusjmuligheter på skolene.

Hotell Scandic Forum 

Impuls har en avtale med hotell Scandic Forum som ligger vegg-i-vegg med IMI- kirken. Oppgi bookingkoden ved bestilling for å få konferansetilbudet.

Priser pr natt: 

Ettmannsrom 833,-
Dobbeltrom 934,-
Trippelrom 1034,-

Bookingkode: IMP260118

Merk. booking av rom på Scandic Forum må gjøres direkte til hotellet enten via telefon 5193000 eller e-post, forum@scandichotels.com.  Bookingkoden virker ikke ved bestilling via nettsiden deres.

Stand

Standpåmeldingen åpner 23. oktober. Dersom du ønsker informasjon om stand og -påmelding til Impuls Stavanger 2018 send en mail til stand@impulsweb.no.

Standpåmelding

Busstilbud

Impuls har inngått et samarbeid med Finnøy buss. Kontakt selskapet for tilbud på minibuss eller buss.

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp buss fra ditt hjemsted. Send en mail til halvor@imikirken.no så ser vi hva vi kan få til sammen.

Finnøy Buss

Tom Andre Joakimsen
tom@finnoybuss.no
517 10 840

Priser

”Early bird”-rabatt (t.o.m 22. desember)

Ved medlemskap: 645,-

Uten medlemskap: 695,-

Ordinære priser (t.o.m 20. januar)

Ved medlemskap: 695,-


Uten medlemskap: 745,-

Priser etter 21.01/ i døra

Ved medlemskap: 745,-

Uten medlemskap: 795,-

Dagspass/enkeltbilletter

Vi selger dessverre ikke dagspass eller enkeltbilletter til møter grunnet plassbegrensninger i salen.

Andre priser

Sitteplass på galleri 150,- kr pr. pers. for alle møter hele helgen.

Overnatting på skole
 125,- kr pr. pers. for hele helgen.

Sitteplass og overnatting på skole kan avbestilles, men du du/dere vil ikke få refundert betalt/fakturert beløp.

Grupper

Grupperegistrering

 • Gruppedeltakerne får 10% avslag på konferansepassene hvis dere er 10 personer eller flere
 • Gruppeleder må være 18 år eller eldre og er ansvarlig for hele gruppen gjennom konferansen
 • Gruppeleder står økonomisk ansvarlig for alle gruppedeltakere, og mottar faktura for hele gruppen
 • Betaling skjer via kort eller faktura
 • Gruppeledere bes om å velge faktura som betalingsmåte
 • Avmeldingsgebyr på 200,- pr. avmeldte gruppedeltaker.
 • Sitteplass og overnatting kan avbestilles, men du du/dere vil ikke få refundert betalt/fakturert beløp.
 • For å få grupperabatt på 10% må minst 10 av deltakerne være påmeldt i løpet av ti dager. Når denne perioden utløper vil alle deltakere registrert på bestillingen få tilsendt bekreftelsesmail. For å finne linken som kan brukes til å melde på flere deltakere i gruppen må du gå på  «min side» og der hvor navnet ditt står velge «bestillinger» og helt nederst finner du «gruppebestillinger». Trykker du på gruppenummeret kommer det opp en side med påmeldingslink, som du kan sende videre til de resterende som skal melde seg på i gruppen.

Avmelding?

 • Ved avmelding send mail til booking@impulsweb.no.
 • Ved avmelding må legeerklæring fremvises/ettersendes ellers tilfaller et avmeldingsgebyr på 200,-
 • Påmeldte deltakere som ikke møter opp eller melder seg av før konferansestart vil faktureres hele deltakeravgiften
 • Ved alvorlig sykdom eller dødsfall, samt eventuelle force majeure-situasjoner vil deltakeravgiften kunne bli refundert
 • Overnatting og sitteplass på galleri kan avbestilles, men du du/dere vil ikke få refundert betalt/fakturert beløp
Meld deg på nå!

What’s up?

Følg oss på sosiale medier

Pin It on Pinterest